WJ-606 Wall wall instalasi kabinèt - China Ningbo Wosai Network

WJ-606 Wall wall instalasi kabinèt

Short Description:

Brand: Ningbo WU JIANG Model No: WJ-606 Koleksi: Wall jinis instalasi Size: W600mm * D150mm * H600mm Material: SPCC kualitas dhuwur kadhemen-mbalek Aplikasi baja: Nginstal server, interchanger etc. Standard size: Ketemu standar industri. Standard: l Sampon ANSI / EIA RS-310-D, DIN41497; PART 1, DIN41494; PART7, IEC297-2, GB / T3047.2-92 standar. Feature: l Lebar 600 mm; l Ambane saka 150mm; l Gandheng pigura, struktur dipercaya; l Gampang soyo tambah instalasi; l Top lan kabel path ngisor; l Knock o ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Brand: Ningbo WU JIANG

    Model No: WJ-606

    Koleksi: Wall jinis instalasi

    Size: W600mm * D150mm * H600mm

    Material: SPCC kualitas dhuwur baja kadhemen-mbalek 

    Aplikasi: Nginstal server, interchanger etc.

    ukuran standar: Ketemu standar industri.

     

    Standard:

    l Sampon ANSI / EIA RS-310-D, DIN41497; PART 1, DIN41494; PART7, IEC297-2, GB / T3047.2-92 standar.

    Feature:

    l Lebar 600 mm;

    l Ambane saka 150mm;

    l Gandheng pigura, struktur dipercaya;

    l Gampang soyo tambah instalasi;

    l Top lan kabel path ngisor;

    l Knock metu bolongan kanggo ngetik kabel ing loro tutup ndhuwur lan panel ngisor;

    l 120mm penggemar pilihan;

    amba l Nguripake saka lawang ngarep saka 180 derajat.

     

    Material:

    l SPCC kadhemen mbalek baja;

    Kekandelan: Saiki siji 1.2mm

    Lumahing Rampung:

    l Degreasing, pickling, teyeng-bukti fosfat, reresik banyu murni, uyuh elektrostatik

    Degree saka pangayoman

    l IP20

    kapasitas Loading:

    l loading statis: 60KG


  • Previous:
  • Next:

  • 

    newsletter

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Hubungi kita

    Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
    Address
    Ora kutha 8 Wenshan Road Guanhaiwei East Zone industri, Cixi, Ningbo, Zhejiang Province
    E-mail
    jack@nbwosai.com
    telpon
    + 86-574-63665008
    WhatsApp Online Chat !