WJ-606 Besar témbok instalasi kabinét - Cina Ningbo Wosai Network

WJ-606 Besar témbok instalasi kabinét

Pondok Description:

Brand: NINGBO Wu Jiang Modél No: WJ-606 Tipe: Besar tipe instalasi Ukuran: W600mm * D150mm * H600mm Bahan: SPCC kualitas luhur tiis-digulung Aplikasi baja: Masang server, interchanger jsb Standar ukuran: papanggih standar industri. Baku: l matuh ANSI / EIA RS-310-D, DIN41497; bagian 1, DIN41494; PART7, IEC297-2, GB / T3047.2-92 baku. Fitur: l Width 600 mm; l Jerona 150mm; l dilas pigura, struktur dipercaya; l Mudah ningkatna instalasi; l Top tur kawat jalur handap; l Sambel o ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Brand: NINGBO Wu Jiang

    Model No: WJ-606

    Jenis: Besar tipe instalasi

    Ukuran: W600mm * D150mm * H600mm

    Bahan: SPCC kualitas luhur baja tiis-digulung 

    Aplikasi: Masang server, interchanger jsb

    Ukuran baku: papanggih standar industri.

     

    baku:

    l matuh ANSI / EIA RS-310-D, DIN41497; bagian 1, DIN41494; PART7, IEC297-2, GB / T3047.2-92 baku.

    fitur:

    l Width 600 mm;

    l Jerona 150mm;

    l dilas pigura, struktur dipercaya;

    l Mudah ningkatna instalasi;

    l Top tur kawat jalur handap;

    l Sambel kaluar liang pikeun ngasupkeun sambungan kabel dina duanana panutup luhur jeung panel handap;

    l 120mm kipas pilihan;

    sudut l Ngaktipkeun sahiji panto hareup téh leuwih 180 derajat.

     

    bahan:

    l SPCC tiis digulung baja;

    Ketebalan: sakabéh hiji nyaeta 1.2mm

    Tamansari finish:

    l Degreasing, pickling, karat-buktina fosfat, beberesih cai murni, nyemprot éléktrostatik

    Gelar panyalindungan

    l IP20

    kapasitas loading:

    l loading statik: 60KG


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    ngahubungan kami

    Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
    alamat
    Taya kota 8 Wenshan Jalan Guanhaiwei East Parabot industri, Cixi, Ningbo, Propinsi Zhejiang
    Surélék
    jack@nbwosai.com
    telepon
    + 86-574-63665008
    WhatsApp Online Chat !