WJ-801 baku kabinét jaringan - Cina Ningbo Wosai Network

WJ-801 baku kabinét jaringan

Pondok Description:

Brand: NINGBO Wu Jiang Modél No: WJ-801 Tipe: Network kabinét Ukuran: W600mm * D600mm * H2035mm Bahan: SPCC kualitas luhur tiis-digulung Aplikasi baja: Masang server, interchanger jsb Standar ukuran: papanggih standar industri. Baku: l matuh ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41494; PART1, DIN41494; PART7, ETSI baku. Fitur: l Width 600 mm l Jerona 600, 800,1000 mm mangrupa pilihan; l design exquisite kalayan dimensi tepat na craftsmanship; l Toughened panto hareup kaca sareng ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Brand: NINGBO Wu Jiang

    Model No: WJ-801

    Jenis: kabinét Network

    Ukuran: W600mm * D600mm * H2035mm

    Bahan: SPCC kualitas luhur baja tiis-digulung 

    Aplikasi: Masang server, interchanger jsb

    Ukuran baku: papanggih standar industri.

     

    baku:

    l matuh ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41494; PART1, DIN41494; PART7, ETSI baku.

    fitur:

    l Width 600 mm 

    l Jerona 600, 800,1000 mm mangrupa pilihan;

    l design exquisite kalayan dimensi tepat na craftsmanship;

    l panto hareup kaca Toughened kalawan obliquely vented wates panto na tilu bagian vented panto pungkur;

    l tipe Sunda propil ningkatna, bébas tina statik;

    l kaki adjustable na castors tugas beurat nu sadia sakaligus;

    Éntri l Cable dina panutup luhur jeung panel handap kalawan ukuran adjustable;

    l instalasi Alus tina plinth ngaktipkeun fiksasi kabinét, dina-base Éntri sambungan kabel / ventilasi;

    l Cekap sarta sambungan kabinét dipercaya ku baying kit;

    l removable panels samping betah ngajaga.

     

    bahan:

    l SPCC tiis digulung baja;

    Ketebalan: ningkatna 2.0mm profil, ningkatna sudut 1.2mm, batur 1.2mm

    Tamansari finish:

    l Degreasing, pickling, karat-buktina fosfat, beberesih cai murni, nyemprot éléktrostatik

    Gelar panyalindungan

    l IP20

    kapasitas loading:

    l loading statik: 800KG (kalawan suku adjustable)

    Introduction

    timg (1)    11 (2)    timg

    Why chose WOSAI :

    1. Founded in 2008 years, over ten years of design and manufacturing experience;

    2. With R & D and production integration,One-stop factory;

    3.Large area workshop, experienced staff;

    4.Reasonable price and guaranteed materials

    5.Strict quality inspection and guarantee after sales;

    6.More flexible delivery time;

    7.samples ready in 7–10 days;

    8.Professional export services

    Certificates

    Network cabinet CE & RoHS certificates

     

    CE-EMC证书加水印        Rohs证书加水印

     

    Factory show

    Production process:

    network cabinet factory

    network cabinet factory

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    ngahubungan kami

    Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
    alamat
    Taya kota 8 Wenshan Jalan Guanhaiwei East Parabot industri, Cixi, Ningbo, Propinsi Zhejiang
    Surélék
    jack@nbwosai.com
    telepon
    + 86-574-63665008
    WhatsApp Online Chat !