WJ-801 standar kabinèt jaringan - China Ningbo Wosai Network

WJ-801 standar kabinèt jaringan

Short Description:

Brand: Ningbo WU JIANG Model No: WJ-801 Koleksi: Network kabinèt Size: W600mm * D600mm * H2035mm Material: SPCC kualitas dhuwur kadhemen-mbalek Aplikasi baja: Nginstal server, interchanger etc. Standard size: Ketemu standar industri. Standard: l Sampon ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41494; Part1, DIN41494; PART7, ETSI standar. Feature: l Lebar 600 mm l Ambane saka 600, 800,1000 mm opsional; l desain Kepileh karo ukuran pas lan panulisan; l toughened lawang ngarep kaca karo ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Brand: Ningbo WU JIANG

    Model No: WJ-801

    Koleksi: kabinèt Network

    Size: W600mm * D600mm * H2035mm

    Material: SPCC kualitas dhuwur baja kadhemen-mbalek 

    Aplikasi: Nginstal server, interchanger etc.

    ukuran standar: Ketemu standar industri.

     

    Standard:

    l Sampon ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41494; Part1, DIN41494; PART7, ETSI standar.

    Feature:

    l Lebar 600 mm 

    l Ambane saka 600, 800,1000 mm opsional;

    l desain Kepileh karo ukuran pas lan panulisan;

    l lawang ngarep kaca toughened karo obliquely ketutup wewatesan lawang lan telung bagean ketutup lawang mburi;

    l jinis R profil soyo tambah, gratis statis;

    l kaki Luwes lan castors tugas abot kasedhiya bebarengan;

    entri l Kabel ing tutup ndhuwur lan panel ngisor karo ukuran luwes;

    l instalasi Pilihan saka plinth kanggo ngaktifake fiksasi kabinèt, ing-basa entri kabel / ventilasi;

    l Efisien lan sambungan kabinèt dipercaya dening baying kit;

    l Dipindhah Panel sisih kanggo ease njaga.

     

    Material:

    l SPCC kadhemen mbalek baja;

    Kekandelan: soyo tambah 2.0mm profil, soyo tambah amba 1.2mm, wong 1.2mm

    Lumahing Rampung:

    l Degreasing, pickling, teyeng-bukti fosfat, reresik banyu murni, uyuh elektrostatik

    Degree saka pangayoman

    l IP20

    kapasitas Loading:

    l loading statis: 800KG (karo kaki luwes)

    Introduction

    timg (1)    11 (2)    timg

    Why chose WOSAI :

    1. Founded in 2008 years, over ten years of design and manufacturing experience;

    2. With R & D and production integration,One-stop factory;

    3.Large area workshop, experienced staff;

    4.Reasonable price and guaranteed materials

    5.Strict quality inspection and guarantee after sales;

    6.More flexible delivery time;

    7.samples ready in 7–10 days;

    8.Professional export services

    Certificates

    Network cabinet CE & RoHS certificates

     

    CE-EMC证书加水印        Rohs证书加水印

     

    Factory show

    Production process:

    network cabinet factory

    network cabinet factory

     


  • Previous:
  • Next:

  • 

    newsletter

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Hubungi kita

    Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
    Address
    Ora kutha 8 Wenshan Road Guanhaiwei East Zone industri, Cixi, Ningbo, Zhejiang Province
    E-mail
    jack@nbwosai.com
    telpon
    + 86-574-63665008
    WhatsApp Online Chat !