WJ-806 Standar kabinét jaringan - Cina Ningbo Wosai Network

WJ-806 Standar kabinét jaringan

Pondok Description:

Brand: NINGBO Wu Jiang Modél No: WJ-806 Tipe: Salapan narilep profiled Ukuran: W600mm * D1000mm * H2035mm Bahan: SPCC kualitas luhur tiis-digulung baja Aplikasi: Masang servicer, interchanger jsb ukuranana Standar: papanggih standar industri. Baku: l matuh ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41494; PART1, DIN41494; PART7, ETSI baku. Fitur: l Width 600 mm l Jerona 600, 800,1000 mm mangrupa pilihan; l design exquisite kalayan dimensi tepat na craftsmanship; l High ventilated tunggal ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Brand: NINGBO Wu Jiang

    Model No: WJ-806

    Jenis: Salapan narilep profiled 

    Ukuran: W600mm * D1000mm * H2035mm

    Bahan: SPCC kualitas luhur baja tiis-digulung 

    Aplikasi: Masang servicer, interchanger jsb

    Ukuran baku: papanggih standar industri.

     

    baku:

    l matuh ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41494; PART1, DIN41494; PART7, ETSI baku.

    fitur:

    l Width 600 mm 

    l Jerona 600, 800,1000 mm mangrupa pilihan;

    l design exquisite kalayan dimensi tepat na craftsmanship;

    l High ventilated panto bolong hareup tunggal kalawan ganda bolong panto pungkur;

    l tipe Sunda propil ningkatna, bébas tina statik;

    l Tambahkeun kotak pasagi pikeun ngahontal 19inch;

    l kaki adjustable na castors tugas beurat nu sadia sakaligus;

    Éntri l Cable dina panutup luhur jeung panel handap kalawan ukuran adjustable;

    l instalasi Alus tina plinth ngaktipkeun fiksasi kabinét, dina-base Éntri sambungan kabel / ventilasi;

    l Cekap sarta sambungan kabinét dipercaya ku baying kit;

    l removable panels samping betah ngajaga.

     

    bahan:

    l SPCC tiis digulung baja;

    Ketebalan: ningkatna 2.0mm profil, ningkatna sudut 1.2mm, batur 1.2mm

    Tamansari finish:

    l Degreasing, pickling, karat-buktina fosfat, beberesih cai murni, nyemprot éléktrostatik

    Gelar panyalindungan

    l IP20

    kapasitas loading:

    l loading statik: 800KG (kalawan suku adjustable)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    ngahubungan kami

    Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
    alamat
    Taya kota 8 Wenshan Jalan Guanhaiwei East Parabot industri, Cixi, Ningbo, Propinsi Zhejiang
    Surélék
    jack@nbwosai.com
    telepon
    + 86-574-63665008
    WhatsApp Online Chat !