WJ-503 Double ngageser rak kabuka - Cina Ningbo Wosai Network

WJ-503 Double ngageser rak kabuka

Pondok Description:

Brand: NINGBO Wu Jiang Modél No: WJ-503 Tipe: Double ngageser kabuka tipe Ukuran: H2035mm Bahan: SPCC kualitas luhur tiis-digulung Aplikasi baja: Masang server, interchanger jsb Standar ukuran: papanggih standar industri. Baku: l matuh ANSI / EIA RS-310-D, DIN41497; bagian 1, DIN41494; PART7, IEC297-2, GB / T3047.2-92 baku. Fitur: l design Modular, gampang ngumpul tur ngaleupas pikeun pangiriman; l 19 inci baku instalasi, jangkungna rak adjustable; l Gampang ngalereskeun jeung mertahankeun, ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Brand: NINGBO Wu Jiang

    Model No: WJ-503

    Jenis: Double ngageser tipe kabuka

    Ukuran: H2035mm

     Bahan: SPCC kualitas luhur baja tiis-digulung 

    Aplikasi: Masang server, interchanger jsb

    Ukuran baku: papanggih standar industri.

     

    baku:

    l matuh ANSI / EIA RS-310-D, DIN41497; bagian 1, DIN41494; PART7, IEC297-2, GB / T3047.2-92 baku.

    fitur:

    l design Modular, gampang ngumpul tur ngaleupas pikeun pangiriman;

    l 19 inci baku instalasi, jangkungna rak adjustable;

    l Gampang ngalereskeun jeung mertahankeun, stabil sarta struktur kuat;

    l Rupa-rupa instalasi pilihan numutkeun syarat;

    l Cable slot manajemén, cantilever rak, cabinets témbok-Gunung sajabana

     

    bahan:

    l SPCC tiis digulung baja;

    Ketebalan: sakabéh hiji nyaeta 1.2mm

    Tamansari finish:

    l Degreasing, pickling, karat-buktina fosfat, beberesih cai murni, nyemprot éléktrostatik

     

    kapasitas loading:

    l loading statik: 150KG


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

    

    newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    ngahubungan kami

    Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
    alamat
    Taya kota 8 Wenshan Jalan Guanhaiwei East Parabot industri, Cixi, Ningbo, Propinsi Zhejiang
    Surélék
    jack@nbwosai.com
    telepon
    + 86-574-63665008
    WhatsApp Online Chat !