tipe Perancis - Cina Ningbo Wosai Network

tipe Perancis

Pondok Description:

WJ-P1 6-outlet Jerman tipe input PDU 16A sarta output kalayan master switch, sambungan kabel panjangna 1.5m, 19inch baku instalasi WJ-P2 6-outlet input tipe PDU 16A Perancis sarta output kalayan master switch, sambungan kabel panjangna 1.5m, instalasi baku 19inch WJ-P3 6-outlet UK input tipe PDU 13A sarta output kalayan master switch, sambungan kabel panjangna 1.5m, 19inch baku instalasi WJ-P4 6-outlet tipe America input PDU 15a sarta output kalayan master switch, sambungan kabel panjangna 1.5m, instalasi baku 19inch WJ-P5 6-kaluar ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    WJ-P1

    6-outlet Jerman tipe PDU

    input 16A sarta output kalayan master switch, sambungan kabel panjangna 1.5m,

    baku instalasi 19inch

     

    WJ-P2

    6-outlet tipe PDU Perancis

    input 16A sarta output kalayan master switch, sambungan kabel panjangna 1.5m,

    baku instalasi 19inch

     

    WJ-P3

    6-outlet tipe UK PDU

    input 13A sarta output kalayan master switch, sambungan kabel panjangna 1.5m,

    baku instalasi 19inch

     

    WJ-P4

    6-outlet tipe America PDU

    input 15a sarta output kalayan master switch, sambungan kabel panjangna 1.5m,

    baku instalasi 19inch

     

    WJ-P5

    6-outlet Italia tipe PDU

    input 16A sarta output kalayan master switch, sambungan kabel panjangna 1.5m,

    baku instalasi 19inch

     

    WJ-P6

    6-outlet Universal PDU

    input 10A sarta output kalayan master switch, sambungan kabel panjangna 1.5m,

    baku instalasi 19inch 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    ngahubungan kami

    Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
    alamat
    Taya kota 8 Wenshan Jalan Guanhaiwei East Parabot industri, Cixi, Ningbo, Propinsi Zhejiang
    Surélék
    jack@nbwosai.com
    telepon
    + 86-574-63665008
    WhatsApp Online Chat !