Tentang Kami

Ningbo Wosai Network Equipment Co., Ltd. diadegkeun dina mimiti 2008. Ieu mangrupakeun perusahaan gabungan-stock swasta specializing di R & D, produksi jeung jualan tina téhnologi aplikasi informasi. headquarter na aya di kabupaten wétan Ningbo Guanhaiwei Industrial Park, padeukeut jeung Shanghai-Hangzhou-Ningbo Expressway, Ningbo Airport, Hangzhou Bay Sasak. Kalawan 5,000 méter pasagi wangunan modern baku pabrik jeung garis produksi-kelas dunya sarta uji coba parabot, jeung converging tim panalungtikan ilmiah tur ngembangkeun, pamrosésan suntik molding, sepré logam nyemprot salaku staf teknis utama, produk utama anu cabinets jaringan, chassis , cabinets témbok, cabinets server, cabinets outdoor thermostat, cabinets waterproof, cabinets kontrol listrik, cabinets distribution, cabinets telekomunikasi, buleud telekomunikasi, buleud home pinter, sasak kakuatan, kabaya kabuka, unit distribution kakuatan PDU sarta sagala rupa alat-alat komunikasi manufaktur, non-standar lambaran processing produk logam. Rata kaluaran poéan produk nu tiasa ngahontal 1.000 unit, anu bisa minuhan kaperluan béda tina rupa-rupa peti di pasar. Produk anu loba dipaké dina sagala widang kayaning komunikasi operasional, komunikasi jaringan, wangunan calakan, transportasi, listrik, conservancy cai, karéta, pamaréntah, keuangan, tanaga, kaamanan publik, jeung kontrol Sistim otomatis. Jeung otonomi tina impor sarta ékspor produk, produk nu diékspor ka Amérika Serikat, Prancis, Malaysia, Korea Kidul, India, UAE, Chili jeung nagara séjén sarta wewengkon terasrasakeun reputasi tinggi.




newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

ngahubungan kami

Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
alamat
Taya kota 8 Wenshan Jalan Guanhaiwei East Parabot industri, Cixi, Ningbo, Propinsi Zhejiang
Surélék
jack@nbwosai.com
telepon
+ 86-574-63665008
WhatsApp Online Chat !