produk Kaunggulan

ngeunaan Company

Ningbo Wosai Network Equipment Co., Ltd. diadegkeun dina mimiti 2008. Ieu mangrupakeun perusahaan gabungan-stock swasta specializing di R & D, produksi jeung jualan tina téhnologi aplikasi informasi. headquarter na aya di kabupaten wétan Ningbo Guanhaiwei Industrial Park, padeukeut jeung Shanghai-Hangzhou-Ningbo Expressway, Ningbo Airport, Hangzhou Bay Sasak. Kalawan 5,000 méter pasagi wangunan modern baku pabrik jeung garis produksi-kelas dunya sarta uji coba parabot, jeung converging tim panalungtikan ilmiah tur ngembangkeun, pamrosésan suntik molding, sepré logam nyemprot salaku staf teknis utama, produk utama anu cabinets jaringan, chassis , cabinets témbok, cabinets server, thermostat outdoor ...



newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

ngahubungan kami

Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
alamat
Taya kota 8 Wenshan Jalan Guanhaiwei East Parabot industri, Cixi, Ningbo, Propinsi Zhejiang
Surélék
jack@nbwosai.com
telepon
+ 86-574-63665008
WhatsApp Online Chat !