WJ-503 Double ngusapake rak mbukak - China Ningbo Wosai Network

WJ-503 Double ngusapake rak mbukak

Short Description:

Brand: Ningbo WU JIANG Model No: WJ-503 Koleksi: Double ngusapake mbukak jinis Size: H2035mm Material: SPCC kualitas dhuwur kadhemen-mbalek Aplikasi baja: Nginstal server, interchanger etc. Standard size: Ketemu standar industri. Standard: l Sampon ANSI / EIA RS-310-D, DIN41497; PART 1, DIN41494; PART7, IEC297-2, GB / T3047.2-92 standar. Feature: l desain Modular, gampang ngumpul lan mbongkar kanggo layang; l 19 inch standar instalasi, dhuwur rak luwes; l Gampang kanggo ndandani lan njaga, ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Brand: Ningbo WU JIANG

    Model No: WJ-503

    Koleksi: Double ngusapake jinis mbukak

    Size: H2035mm

     Material: SPCC kualitas dhuwur baja kadhemen-mbalek 

    Aplikasi: Nginstal server, interchanger etc.

    ukuran standar: Ketemu standar industri.

     

    Standard:

    l Sampon ANSI / EIA RS-310-D, DIN41497; PART 1, DIN41494; PART7, IEC297-2, GB / T3047.2-92 standar.

    Feature:

    l desain Modular, gampang ngumpul lan mbongkar kanggo layang;

    l 19 inch standar instalasi, dhuwur rak luwes;

    l Gampang kanggo ndandani lan njaga, stabil lan struktur kuwat;

    l Various instalasi pilihan miturut syarat;

    l Kabel slot Manajemen, cantilever beting, lemantun wall-gunung lan sapiturute

     

    Material:

    l SPCC kadhemen mbalek baja;

    Kekandelan: Saiki siji 1.2mm

    Lumahing Rampung:

    l Degreasing, pickling, teyeng-bukti fosfat, reresik banyu murni, uyuh elektrostatik

     

    kapasitas Loading:

    l loading statis: 150KG


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    

    newsletter

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Hubungi kita

    Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
    Address
    Ora kutha 8 Wenshan Road Guanhaiwei East Zone industri, Cixi, Ningbo, Zhejiang Province
    E-mail
    jack@nbwosai.com
    telpon
    + 86-574-63665008
    WhatsApp Online Chat !