jinis French - China Ningbo Wosai Network

jinis Prancis

Short Description:

WJ-P1 6-outlet Jerman jinis input PDU 16A lan output karo master ngalih, kabel panjang 1.5m, 19inch standar instalasi WJ-P2 6-outlet input jinis PDU 16A Perancis lan output karo master ngalih, kabel panjang 1.5m, instalasi standar 19inch WJ-P3 6-outlet UK input jinis PDU 13A lan output karo master ngalih, kabel panjang 1.5m, 19inch standar instalasi WJ-P4 6-outlet jinis Amerika input PDU 15A lan output karo master ngalih, kabel panjang 1.5m, instalasi standar 19inch WJ-P5 6-metu ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    WJ-P1

    6-outlet Jerman jinis PDU

    input 16A lan output karo master ngalih, kabel panjang 1.5m,

    standar instalasi 19inch

     

    WJ-P2

    6-outlet jinis PDU Prancis

    input 16A lan output karo master ngalih, kabel panjang 1.5m,

    standar instalasi 19inch

     

    WJ-P3

    6-outlet jinis UK PDU

    input 13A lan output karo master ngalih, kabel panjang 1.5m,

    standar instalasi 19inch

     

    WJ-P4

    6-outlet jinis Amerika PDU

    input 15A lan output karo master ngalih, kabel panjang 1.5m,

    standar instalasi 19inch

     

    WJ-P5

    6-outlet Italia jinis PDU

    input 16A lan output karo master ngalih, kabel panjang 1.5m,

    standar instalasi 19inch

     

    WJ-P6

    6-outlet Universal PDU

    input 10A lan output karo master ngalih, kabel panjang 1.5m,

    standar instalasi 19inch 


  • Previous:
  • Next:

  • 

    newsletter

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Hubungi kita

    Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
    Address
    Ora kutha 8 Wenshan Road Guanhaiwei East Zone industri, Cixi, Ningbo, Zhejiang Province
    E-mail
    jack@nbwosai.com
    telpon
    + 86-574-63665008
    WhatsApp Online Chat !