Custom-digawe mode - China Ningbo Wosai Network

mode Custom-digawe

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product


  • Previous:
  • Next:

  • 

    newsletter

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Hubungi kita

    Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
    Address
    Ora kutha 8 Wenshan Road Guanhaiwei East Zone industri, Cixi, Ningbo, Zhejiang Province
    E-mail
    jack@nbwosai.com
    telpon
    + 86-574-63665008
    WhatsApp Online Chat !