Contact Us

Ningbo Wosai Network Equipment Co., Ltd.

Address

Ora kutha 8 Wenshan Road Guanhaiwei East Zone industri, Cixi, Ningbo, Zhejiang Province

telpon

Tel: + 86-574-63665008
Fax: + 86 + 574-63677448

jam

Ana-ana: 9 esuk kanggo 6pm

Ana: 10am kanggo 2pm

Minggu: Ditutup

Arep digarap US?




newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Hubungi kita

Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
Address
Ora kutha 8 Wenshan Road Guanhaiwei East Zone industri, Cixi, Ningbo, Zhejiang Province
E-mail
jack@nbwosai.com
telpon
+ 86-574-63665008
WhatsApp Online Chat !