Babagan awake dhewe

Ningbo Wosai Network Equipment Co., Ltd. didegaké ing awal 2008. Iku perusahaan saham pribadi spesialisasine R & D, produksi lan dodolan teknologi aplikasi informasi. markas dumunung ing distrik wétan Ningbo Guanhaiwei Industrial Park, jejer kanggo Shanghai-Hangzhou-Ningbo Expressway, Ningbo Airport, Hangzhou Bay Bridge. Kanthi 5.000 meter saka bangunan modern standar pabrik lan garis produksi donya kelas lan Testing peralatan, lan converging tim riset ilmiah lan pembangunan, Processing injeksi ngecor, sheet metal uyuh minangka Staff technical utama, produk utama lemantun jaringan, sasis , lemantun wall, lemantun server, lemantun ruangan panas, lemantun anti banyu, lemantun kontrol electrical, lemantun distribusi, lemantun telekomunikasi, kothak telekomunikasi, kothak ngarep pinter, kreteg daya, rak mbukak, Unit distribusi daya PDU lan macem-macem peralatan komunikasi Manufaktur, non-standar sheet Processing produk logam. Ing saben output dina prodhuk bisa tekan 1,000 Unit, kang bisa nyukupi kabutuhan beda saka macem-macem jinis kontaner ing pasar. Produk sing digunakake digunakake ing macem-macem kothak kayata komunikasi operasional, jaringan komunikasi, bangunan cerdas, transportasi, listrik, Conservancy banyu, railways, pemerintah, finance, energi, safety umum, lan kontrol sistem otomatis. Kanthi otonomi impor lan ekspor produk, produk sing dièkspor menyang Amerika Serikat, Prancis, Malaysia, Korea Selatan, India, UAE, Chile lan negara liyane lan wilayah lan seneng reputasi dhuwur.




newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Hubungi kita

Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
Address
Ora kutha 8 Wenshan Road Guanhaiwei East Zone industri, Cixi, Ningbo, Zhejiang Province
E-mail
jack@nbwosai.com
telpon
+ 86-574-63665008
WhatsApp Online Chat !